Escabbo 37010 Termometru apa de baie

Localizare:
Traseu sugerat:  

Ofertele pentru produsul

 

ESCABBO Termometru de baie Caracatita Escabbo, rezistent la apa, alarma, ecran LCD, 0 luni+ (ESC37010)

79,00 RON
In stoc
spre magazin »
shopu.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 79,00 RON

Descrierea produsului
Termometrul digital ce masoara foarte rapid temperatura apei sau a aerului si o afiseaza pe ecranul LCD. Este rezistent la apa, fiind de fapt o jucarie haioasa care pluteste pe suprafata apei.
Caracteristici generale:
Varsta recomandata: 0 luni + Termometrul digital ce masoara foarte rapid temperatura apei sau a aerului si o afiseaza pe ecranul LCD. Ecran digital pentru o citire rapida si usoara a informatiilor afisate. Alarma la temperatura dorita a apei (intre 37°C si 40°C) si avertizare vizuala, cu led de stare. Este rezistent la apa, fiind de fapt o jucarie haioasa care pluteste pe suprafata apei. Din cauza formelor si culorilor copiii sunt incurajati sa le atinga si sa se joace, stimuland abilitatile motorii si simtul tactil. Este conform normelor in vigoare privind jucariile pentru copii. Fabricat din materiale sigure si durabile, nontoxice (fara ftalati, fara BpA) Afiseaza temperatura in grade Celsius sau grade Farenheit. Masoara temperaturi cuprinse intre 0°C si 50°C, cu o precizie de +/1°C. Bateriile sunt incluse (2 bucati LR44). Pentru a potrivi alarma la temperatura dorita apasati si mentineti apasat pentru 3 secunde butonul SET.   Apoi apasati  butonul + pentru a alege temperatura de alarmare (intre 37°C si 40°C).

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.